Βασιλόπουλος για το χθεσινό φιάσκο: «Δώσαμε από τα λεφτά του Δήμου 3.900 ευρώ για την συγκέντρωση» (VIDEO)

Βασιλόπουλος για το χθεσινό φιάσκο: «Δώσαμε από τα λεφτά του Δήμου 3.900 ευρώ για την συγκέντρωση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης Βασιλόπουλος για ακόμη μια φορά διατυμπάνισε στους… 200 οπαδούς του ότι είναι αδίστακτος πολέμιος του γηπέδου της ΑΕΚ και θα κάνει τα πάντα για να μην το δει να «σηκώνεται» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας χθες στην ομιλία του στην συγκέντρωση-φιάσκο και είπε… πολλά. Ανάμεσα σε αυτά ότι «ξεπουλάνε το άλσος μας και χτυπάνε συμπολίτες μας», κάτι που προφανώς είναι μέρος της… καμπάνιας της Δημοτικής Αρχής για «τρομοκρατία» στην περιοχή. Άσχετα αν ούτε χθες έγινε τίποτα και κανείς δεν ενόχλησε κανέναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μόνον ο ίδιος τους κατοίκους, αφού έκλεισε την Δεκελείας για 4 ώρες (19:00-23:00) και ταλαιπωρήθηκε αρκετός κόσμος (οδηγοί-κάτοικοι).

Προς το φινάλε και πριν ξεστομίζει τα «Venceremos» του ο Δήμαρχος, είπε και την… αλήθεια. «Δώσαμε 3.900 ευρώ για την συγκέντρωση» αποκάλυψε.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα και τον Δήμο στα οικονομικά του, ο Αρης Βασιλόπουλος έβγαλε 3.900 ευρώ από το ταμείο του Δήμου για να κάνει το… καπρίτσιο του.

Και το έκανε μπροστά στους 200 συνοδοιπόρους του, σπαταλώντας τα χρήματα των δημοτών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X