Μάνταλος-Γαλανόπουλος στην 21μελη αποστολή για Πανιώνιο

Μάνταλος στο enwsi.gr: «Σας το έλεγα, μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε 21 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό (18:15) αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Μάλιστα, σε αυτούς μέσα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος με τον Κώστα Γαλανόπουλο που είχαν τραυματισμούς στην Τούμπα την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολοι.

Αύριο θα αποφασίσει ο Μανόλο Χιμένεθ ποιοι 3 ποδοσφαιριστές θα κοπούν και πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Μάνταλου, ο οποίος δεν είναι έτοιμος και μοιάζει… χλωμός για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο Γαλανόπουλος που είναι καλύτερα και έκανε χαλαρά σήμερα προπόνηση στα Σπάτα.

Μάλιστα, στην αποστολή είναι ξανά και ο Πατίτο με τον Βάργκας, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή, ενώ εκτός έμειναν οι Αραβίδης-Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X