Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε»

Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και καταφέραμε να φύγουμε νικητές μέσα από την έδρα του ΠΑΟΚ, καλύπτοντας από την πρώτη στιγμή το βαθμολογικό χάντικαπ που ξεκινήσαμε τα πλέι οφ. Κάποιοι μίλησαν για εκδίκηση, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι, ότι μέσα στην ομάδα δεν σκεφτόμασταν έτσι. Εμείς πιστεύουμε απόλυτα πως είμαστε καλύτερη ομάδα και το δείξαμε στην πράξη.

Πήραμε μια δίκαιη νίκη, που θα μπορούσε να είναι και με μεγαλύτερο σκορ. Πιστεύω, ότι αν στη δική μου ευκαιρία είχα σκοράρει, θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει ακόμα πιο εύκολα. Όταν πήρα την μπάλα, είδα την έξοδο του Γλύκου και σκέφτηκα να πλασάρω δυνατά για να μην προλάβει να αντιδράσει. Το σουτ ήταν καλό, η μπάλα έφευγε δίπλα από το σώμα του, αλλά ήταν τυχερός και αντέδρασε εξαιρετικά όπως και στη φάση με τον Αραούχο.

Τώρα, όλοι ξέρουμε πως κρατάμε την τύχη μας και καθορίζουμε το μέλλον μας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε μιλήσαμε πολλές φορές, με τον προπονητή και μόνοι μας, αφήνοντας πίσω τον τελικό. Ξέρουμε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Εχουμε πλούσιο υλικό και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε σε αυτούς τους συνεχόμενους αγώνες, για να χαρούμε στο φινάλε με αυτήν την επιτυχία.

Πέτρος Μάνταλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X