Αιχμές Βενγκέρ για την απόδοση της Γουέστ Χαμ

Αιχμές Βενγκέρ για την απόδοση της Γουέστ Χαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άρεσε στην Άρσεναλ το εύκολο πέρασμα της ανταγωνίστριας για μια θέση στην τετράδα Λίβερπουλ από την έδρα της Γουέστ Χαμ (0-4) και ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά των «σφυριών».

«Όταν είσαι προπονητής, θέλεις η ομάδα σου να δίνει τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και απλώς ελπίζεις να πάνε τα αποτελέσματα, όπως εσύ τα επιθυμείς. Κάποιες ομάδες το εφαρμόζουν αυτό, άλλες πάλι κάνουν… διακοπές! Αν θέλεις να είσαι επαγγελματίας, πρέπει να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, έως ότου λήξει η τελευταία ημέρα της σεζόν. Να κοιτάς τον καθρέφτη και να λες ότι έκανες ό,τι μπορούσες. Κι εγώ απογοητεύομαι, αν δεν παίρνω τα αποτελέσματα, αλλά είμαι αδικαιολόγητος, αν δεν έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου», σχολίασε ενοχλημένος ο Βενγκέρ υπονοώντας τον ομόλογό του στη Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς.

Όσο για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα, ο 67χρονος προπονητής είπε: «Ευκαιρίες για να πάρουμε μια θέση στην τετράδα, θα έχουμε μόνο αν κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Έχουμε 69 πόντους και στόχος μας είναι οι 75, κάτι που θα σημάνει ότι θα έχουμε 4 παραπάνω πόντους από ότι την προηγούμενη χρονιά. Έχουμε δημιουργήσει ξανά το μομέντουμ, αλλά ελπίδες για την κορυφαία τετράδα θα έχουμε, μόνο αν κερδίσουμε τους αγώνες μας».

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X