«Στημένος και ψεύτης ο Καλφόγλου»

«Στημένος και ψεύτης ο Καλφόγλου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες, η ΑΕΚ είχε χαρακτηρίσει επίσημα στημένο τον βοηθό Καλφόγλου και είχε κάνει λόγο για προμελετημένο στήσιμο. Τώρα, έπειτα από το ξεδιάντροπο παραλήρημά του, που επιχειρεί να βγάλει τρελούς όσους βρέθηκαν κοντά του και τον άκουσαν να ψελλίζει τα περί παραίτησης και τις συγγνώμες, είναι έξαλλοι, καθώς ο Καλφόγου αποδεικνύεται και ψεύτης.

Οι δηλώσεις του βοηθού δεν έχουν την παραμικρή βάση ως προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού. Όλες οι συζητήσεις έγιναν αμέσως μετά το τέλος του τελικού και εντός αγωνιστικού χώρου και όσο διαρκούν οι απονομές, τόσα όσα είπε στον Βασίλη Δημητριάδη πως «έκανα λάθος, καταστράφηκα, θα παραιτηθώ», όσα και στον Πέτρο Μάνταλο.

Επίσης στην ΑΕΚ διαψεύδουν τον βοηθό και τονίζουν πως ο ίδιος δήλωνε πως θα παραιτηθεί χωρίς να βάλει μέτρα στο οφσάιντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X