Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Ολοι είδαν τι έγινε στο Βόλο, πρόκληση το Champions League»

Ο Μάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Ολοι είδαν τι έγινε στο Βόλο, πρόκληση το Champions League»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας

Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από το τέλος του τελικού, ακόμα δεν έχει υποχωρήσει η στεναχώρια για όσα συνέβησαν. Ηταν μεγάλο χτύπημα για εμάς η απώλεια του κυπέλλου. Ηταν ένας τελικός και όπως πάντα σε τέτοια ματς υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα. Εμείς δεν παίξαμε όσο καλά μπορούμε. Δεν βγάλαμε μέσα στο γήπεδο τα στοιχεία που έχει η ομάδα. Βέβαια, μπορεί εμείς να ήμασταν καλοί, αλλά δεν ήμασταν τόσο κακοί για να μας κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Για το πώς χάθηκε ο τελικός και όσα συνέβησαν, νομίζω πως όλοι είδαν. Δεν είναι δική μου δουλειά να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Η ομάδα έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία τα λέει όλα. Μετά, νομίζω πως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να δει, να βγάλει συμπεράσματα και να κρίνει πως κρίθηκε αυτό το παιχνίδι.

Ο τελικός μας «πλήγωσε», αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει άλλο εκεί. Η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική. Εχουμε την πρόκληση του Champions League και μπορούμε να τα καταφέρουμε, παρά το βαθμολογικό χάντικαπ. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι πως όλοι σχολίαζαν θετικά στα αποδυτήρια πως ξεκινάμε στην Τούμπα. Είναι καλύτερο να παίξουμε τώρα και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Πέτρος Μάνταλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X