Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: «Ήταν ίσως τα χειρότερα επεισόδια»

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας: «Ήταν ίσως τα χειρότερα επεισόδια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού Σταδίου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς. Ο κύριος Διχτάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha» και τόνισε πως ίσως ήταν τα χειρότερα επεισόδια που έχει δει και πως από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

«Μία ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φυλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών και εντός αγωνιστικού χώρου», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Εκτός από τον δήμο ή κάποιες ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί στη διεξαγωγή του ματς σε αυτό το γήπεδο. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι, και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις που υπήρξαν ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X