Απόσταση ΑΕΚ με Βάργκας - Εναλλακτική ο Μπαχούι

Απόσταση ΑΕΚ με Βάργκας - Εναλλακτική ο Μπαχούι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου για την ΑΕΚ πέρασε, τώρα αναμένει να ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Super League, αλλά ήδη επεξεργάζεται το μεταγραφικό πλάνο της για τη νέα σεζόν.

Οι ανανεώσεις των Γκάλο, Μπακάκη, Γαλανόπουλου, Λαμπρόπουλου είναι ήδη… πραγματικότητα, ενώ αυτή που δείχνει να «κολλάει» είναι η υπόθεση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο διεθνής Βενεζουελάνος επιθετικός έχει στα χέρια του την πρόταση των 600.000 ευρώ (συνολικά) για δύο χρόνια συνεργασίας, αλλά δεν φαίνεται να ικανοποιείται. Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα διαφαίνεται απόσταση μεταξύ του Βάργκας και της ΑΕΚ αναφορικά με την παραμονή του μετά τον Ιούνιο.

Σε αυτό το σενάριο η ΑΕΚ θα αποκτήσει δύο εξτρέμ το καλοκαίρι, ενώ αν τελικά προκύψει συμφωνία με τον Βάργκας θα αποκτηθεί ένας για να πλαισιώσει τους Πατίτο-Χριστοδουλόπουλο με… μπαλαντέρ τους Μπακασέτα-Μάνταλο.

Ο Ναμπίλ Μπαχούι για τον οποίο το enwsi.gr σας ενημέρωσε από νωρίς, έχει ξαναμπεί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για τα καλά. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τον πιστεύει πολύ, ενώ πλέον είναι και εκτός ομάδας στο Αμβούργο (2 ματς φέτος-157 λεπτά!) και αναζητά την επόμενη ομάδα του. Μάλιστα, ο 26χρονος διεθνής Σουηδός θα γίνει φαβορί για να τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της ΑΕΚ τον Βάργκας, εφόσον ο Βενεζουελάνος φύγει και βρεθεί με τον Μπαχούι άκρη στο οικονομικό κομμάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X