Βάργκας: «Χάσαμε από τη διαιτησία, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι»

Βάργκας: «Χάσαμε από τη διαιτησία, αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρόναλντ Βάργκας στάθηκε στη διαιτησία τονίζοντας, ωστόσο, υπογράμμισε πως και αυτοί είναι άνθρωποι. Παράλληλα, στάθηκε στην εκπληκτική παρουσία των οπαδών της Ένωσης.

«Όλο τον χρόνο παλεύαμε για το χθεσινό παιχνίδι. Ηταν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα ήταν λυπηρό γιατί σε αγώνες όπως αυτός, το μόνο που θέλεις είναι να κερδίσεις το τρόπαιο. Ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε, από το λάθος του διαιτητή, με κάνει πολύ δυστυχισμένο. Αλλά είμαστε όλοι άνθρωποι, δεν είμαστε; Και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί η χθεσινή κατάσταση σε καμία επαγγελματική διοργάνωση. Το καλό είναι ότι όπως ήρθαν τα πράγματα, ξέρουμε πώς χάσαμε. Η ομάδα και οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Σήμερα φύγαμε από τον Βόλο με διαφορετικά συναισθήματα απ’ ό,τι πέρυσι όταν κερδίσαμε το Κύπελλο, αλλά δεν γίνεται να κερδίζουμε συνέχεια», έγραψε ο Βενεζουελάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X