Αποχωρεί ο «Ίμπρα» από τη Μάντσεστερ

Μας… τρολάρει ο Ιμπραΐμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εμφάνιση κόντρα στην Άντερλεχτ θα είναι και η τελευταία όπως φαίνεται, για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν πιστεύει πως ο Σουηδός σταρ μπορεί να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ζλάταν συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας του και όπως δηλώνει ο ίδιος αισθάνεται αρκετά καλύτερα και πιο δυνατός. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα “Sun”, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θεωρεί πως ο “Ίμπρα” θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο.

Για το λόγο αυτό, εισηγήθηκε στους ιθύνοντες του συλλόγου πως το καλύτερο θα ήταν ο 35χρονος επιθετικός να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους» μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει καταθέσει ακόμα τα… όπλα και θα κάνει ότι είναι εφικτό, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Μάντσεστερ και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα μετά το τέλος του αρχικού σταδίου της αποθεραπείας του, έχει υποσχεθεί πως θα παραθέσει γεύμα στα μέλη του τεχνικού τιμ και τους παίκτες της ομάδας.

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X