Η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό - Χωρίς Αϊντάρεβιτς, Πέκχαρτ

Πω, πω, πω, ΑΕΚάρα, τι τσιμπού(σ)ι ήταν αυτό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε την αποστολή του Σαββατιάτικου (20:30) τελικού της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και τον Τόμας Πέκχαρτ να μένουν εκτός αποστολής, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης με τον Βινίσιους Φρέιτας.

Αντιθέτως, στην 20αδα της Ενωσης που θα πάει αύριο στον Βόλο είναι και ο Χρήστος Αραβίδης παρότι έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Προφανώς βρίσκεται στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους και θα αποκλειστεί μαζί με ακόμη έναν συμπαίκτη του πριν το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Στους 20 είναι και 3 μικροί (Γαλανόπουλος, Γιαννούτσος, Τσέλιος), ενώ θα γίνουν 4 με τον Βλαχομήτρο που θα πάει μαζί τους αύριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον Τελικό Κυπέλλου, οι οποίοι είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Μπακασέτας, Αραούχο, Αλμέιδα, Αραβίδης. Με την ομάδα θα ταξιδεύσει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος για την προπόνηση της Παρασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X