Mελισσανίδης: «Παίρνουμε σύντομα την άδεια και την επόμενη μέρα ξεκινάμε»

Πάρε την μπάλα και κάνε παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως διαβάσατε προχθές, το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης δέχθηκε στο γραφείο του στον Πειραιά αντιπροσωπεία των οργανωμένων της ΑΕΚ, συζητώντας μαζί τους για τον τελικό και το πόσο προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο κόσμος, ώστε να μην συμβεί το παραμικρό. Η κουβέντα ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν έμεινε μονάχα εκεί. Με τον «Τίγρη» να αποκαλύπτει στους οργανωμένους, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε, που βρισκόμαστε σχετικά με το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» και πότε, εκτιμάται ότι μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Ενώ συζήτηση έγινε και γύρω από την ομάδα, τόσο ενόψει τελικού, όσο και για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε καταθέσει ότι χρειάζεται και βρισκόμαστε σε φάση… υπογραφών. Σύντομα πιστεύω θα τελειώσουμε και θα πάρουμε την άδεια. Δεν μένει κάτι άλλο. Όπως είχα πει δημόσια και τις προηγούμενες μέρες, μόλις πάρουμε την άδεια, την επόμενη μέρα κιόλας ξεκινάμε. Μπαίνουν οι μπουλντόζες και ξεκινάμε», ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο.

Ενώ για την ομάδα, ο «Τίγρης» εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στόχος είναι το καλοκαίρι να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Που αποτελεί τον στόχο όλων. Με την διοίκηση της «Ένωσης» να κάνει ότι είναι απαραίτητο, για την ενίσχυση της ομάδας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X