«Κονέ» μέσω Πιέρ Ισά για ΑΕΚ - Μουαμπέ

Αυτός είναι ο Μουαμπέ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ μπορεί να μην αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο αναφορικά με το μέλλον του Ντίντακ Βιλά και του Βινίσιους Φρέιτας.

Την Κυριακή η «Live Sport» αποκάλυψε ότι στο τραπέζι των ονομάτων που εξετάζονται για την θέση του αριστερού μπακ, έχει πέσει και αυτό του  Γουίλφερντ Μουαμπέ, ο οποίος αναμένεται να αποδεσμευτεί από τη Ναντ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018) μιας και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, τον γνώριμο των ελληνικών γηπέδων Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Μουαμπέ γεννημένος στο Βισί και με καταγωγή και από την Μαρτινίκα έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 11 παιχνίδια με συνολικά 361 λεπτά συμμετοχής, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην τον εμπιστεύεται και να το έχει… ξεκαθαρίσει. Μάλιστα και το Σάββατο τον άφησε εκτός αποστολής και είχε ξανά βασικό τον Λίμα κόντρα στην Λοριάν με τον Βραζιλιάνο μπακ να μετρά φέτος ήδη 39 ματς!

Η ΑΕΚ ήδη έχει τσεκάρει το όνομα του 28χρονου μπακ, για τον οποίο κάνει το κονέ ο Πιέρ Ισά. Ο Νοτιοαφρικανός από το 2015 που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και μετά από 2 χρόνια ως αθλητικός διευθυντής του (είχε συνεργαστεί και με τον νυν αρχισκάουτερ της ΑΕΚ Δημήτρη Μπαρμπαλιά) είναι πλέον ξανά μάνατζερ και έχει ανοιχτή γραμμή με τον Μουαμπέ.

Μάλιστα, ο Ισά έχει κάνει ήδη επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ για τον Γάλλο, αν και βεβαίως η Ενωση δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάτι… χειροπιαστό αναφορικά με την θέση του αριστερού μπακ.

Πάντως, ο Πιέρ Ισά έχει επαφές με την Ναντ, έχοντας κάνει την διαπραγμάτευση για τον δανεισμό του Φελίπε Πάρντο από τον ΟΣΦΠ στα «καναρίνια» τον περασμένο Γενάρη. Και αυτό «μετρά» πολύ και για την λύση του συμβολαίου του Μουαμπέ με την Ναντ το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X