Δεν θα ασκήσει άμεσα διώξεις ο Σιμιτζόγλου

Δεν θα ασκήσει άμεσα διώξεις ο Σιμιτζόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που έχει αναλάβει την υπόθεση των καταγγελιών του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς για ξυλοδαρμούς και βιαιότητες, θα περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από την πλευρά του προανακριτικού υπαλλήλου του πταισματοδίκη Χανίων.

Αφού λοιπόν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις τότε ο πταισματοδίκης Χανίων θα διαβιβάσει όπως έχει υποχρέωση, θα διαβιβάσει τον φάκελο με τις καταθέσεις στην αθλητική εισαγγελέα Πειραιά, κ. Μουσύρη. Ο κ. Σιμιτζόγλου δικαιούται να παραλάβει τον φάκελο από την κ. Μουσούρη που θα έχει αποφανθεί στο μεταξύ επί των καταγγελιών των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι περιμένοντας την ολοκλήρωση της δικογραφίας (όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο κ. Σιμιτζόγλου) θα έχουν ήδη παρέλθει οι ημερομηνίες, η βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να επικυρωθεί έτσι θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Ο κ. Σιμιτζόγλου κινείται ακριβώς όπως κινείται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» όπου περιμένει να ολοκληρωθεί το βούλευμα για το θα παραπεμφθούν σε δίκη οι κατηγορούμενοι και μετά θα κινηθεί στο πειθαρχικό κομμάτι.

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X