O Mάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Τα πάντα για να το ξαναπάρουμε!»

O Mάνταλος blogάρει στο enwsi.gr: «Τα πάντα για να το ξαναπάρουμε!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φίλες και φίλοι γεια σας

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε, αλλά αυτό θα μας απασχολήσει στη συνέχεια. Τώρα, όλα τα βλέμματα και η προσοχή είναι στραμμένα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Εμείς, έχουμε συνειδητοποιήσει απόλυτα πως το ματς της χρονιάς είναι τώρα. Ξέρουμε πόσο θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ μια επιτυχία και θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε.

Σας είπα και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, πως είναι πολύ σημαντικό γεγονός, ότι η ΑΕΚ βρίσκεται ξανά στον τελικό. Ηταν σημαντική η πορεία, υπήρξαν πολλά καθοριστικά παιχνίδια, αλλά τώρα είναι ο τελικός. Είμαστε κυπελλούχοι και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να παραμείνουμε με το τρόπαιο και να πετύχουμε κάτι σημαντικό στη χρονιά.

Αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω με σιγουριά είναι πως όλοι στην ομάδα είμαστε «διψασμένοι» για το κύπελλο. Θέλουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές σαν τις περυσινές και να χαρούμε με τον κόσμο μας μια σημαντική επιτυχία. Δεν κρύβω, πως ανυπομονώ να έρθει το βράδυ του Σαββάτου. Να πάνε όλα καλά εκεί και θα έχουμε να πούμε πολλά στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X