Γιώργος Πάνος: «Προχωρήσαμε στην ίδρυση της Λαϊκής Συνέλευσης»

Γιώργος Πάνος: «Προχωρήσαμε στην ίδρυση της Λαϊκής Συνέλευσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ηγετική ομάδα της Δύναμης Πολιτών, με επικεφαλής τον ίδιο το δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, βρίσκονται πίσω από τη “Λαϊκή Συνέλευση” οι ανακοινώσεις της οποίας δείχνουν ότι οι συντάκτες της έχουν “τρελό κόλλημα” με την ΑΕΚ, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ματαιώσουν την ανέγερση του γηπέδου στην ιστορική έδρα της ομάδας, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κεκράκτες της Δύναμης Πολιτών, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, επιδόθηκαν στο προσφιλές τους “σπορ” της λάσπης εναντίον μου. Ματαιοπονούν, και δεν εννοούν να το καταλάβουν. Κι ενώ η Λαϊκή Συνέλευση έχει την έδρα της επί της Δεκελείας, απέναντι από το δημαρχείο, και όταν ανοίγει, κάθε περαστικός μπορεί να δει ποιοι είναι μέσα (άλλωστε δεν είναι καμιά παράνομη οργάνωση, αφού έχουν γραφεία στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης) οι σφουγγοκολάριοι του δημάρχου υποτονθόρισαν ότι… στοχοποιώ ανθρώπους. Γελοιότητες.

Για να μείνει, όμως, καμία απολύτως αμφιβολία για το μέγεθος των γελοιοτήτων στις οποίες καταφεύγουν οι σφουγγοκολάριοι, έψαξα να βρω στην ιστοσελίδα της Δύναμης Πολιτών, τι έγραψε για τη συμμετοχή του στον συνδυασμό, ο σημερινός πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πάνος. Εκεί, λοιπόν, ο ίδιος, χωρίς ενδοιασμούς γράφει, όπως βλέπετε ΑΚΡΙΒΩΣ πιο κάτω: “Προχωρήσαμε στην ίδρυση της Λαϊκής Συνέλευσης ΝΦ- ΝΧ…”.

Τι περαιτέρω χρείαν έχομεν μαρτύρων; Η Λαϊκή Συνέλευση είναι ξεκάθαρα, χωρίς καμία αμφιβολία ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ της Δύναμης Πολιτών κι εκφράζει ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, λέγοντας αυτά που ο σημερινός δήμαρχος δεν θέλει να πει με το στόμα του, αλλά να φανεί ότι τα λέει μια… συλλογικότητα της πόλης.

Ποια “συλλογικότητα”;

Η παρέα του, που έφτιαξε τη Δύναμη Πολιτών, είναι η Λαϊκή Συνέλευση, Οι ίδιοι, ακριβώς.

Δείτε όλα όσα γράφει ο Γ. Πάνος στην ιστοσελίδα της Δύναμης Πολιτών- δημόσια κι ελεύθερα. Για να μη μείνει καμία αμφιβολία, σε κανέναν. ΟΛΑ ΟΣΑ γράφει η Λαϊκή Συνέλευση, είναι γραμμένα δια χειρός Άρη Βασιλόπουλου, Γιώργου Πάνου, Δύναμης Πολιτών. Τελεία και παύλα.

Πηγή: e-alitheia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X