Συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό έχει ο Στραματσόνι!

Συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Παναθηναϊκό έχει ο Στραματσόνι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όχι μόνο διαψεύδει τις επαφές με τη Σπάρτα Πράγας το περιβάλλον του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά ξεκαθαρίζει ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2018.

Παρότι τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. έφερναν τον Ιταλό τεχνικό πολύ κοντά στην ομάδα της Τσεχίας (υπάρχουν μέχρι και φωτογραφίες του Ιταλού στην Πράγα), εντούτοις το περιβάλλον του Στραματσόνι διέρρευσε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Σπάρτα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο «Στράμα» έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως τις 30 Ιουνίου του 2018.

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» ήταν πως: «Ο Αντρέα Στραματσόνι αρνείται επαφές με οποιοδήποτε σύλλογο», δήλωση που προφανώς αποτελεί παιχνίδι τακτικής, ώστε η πλευρά του Ιταλού να αποφύγει να πληρώσει την αποζημίωση που πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που ο Στραματσόνι βρει νέα ομάδα.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X