Original 21: "ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, ραντεβού στα... τσιπουράδικα"

Original 21: "ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο, ραντεβού στα... τσιπουράδικα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό της μήνυμα για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ έστειλε η Original 21, με τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων της χώρας να ζητά από την ΑΕΚ το Κύπελλο, όπως έκανε ξανά στο παρελθόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

Η μεγάλη μέρα που η Αθλητική Ενωσις Κωνσταντινουπόλεως θα προσθέσει το 16ο κύπελλο στην τροπαιοθήκη της πλησιάζει!
Μια αναδρομή στην ιστορία του αντιπάλου, δείχνει ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ δεν νοήτε να χάσει κανέναν τίτλο από μια ομάδα που το έμβλημά της (ένα πέταλο με ένα τετράφυλλο τριφύλλι!!!) εμπνεύστηκε από ένα πακέτο τσιγάρα!
Δεν νοήτε να χάσει τον τίτλο από μια ομάδα που συγχωνεύτηκε με την ΑΕΚ θεσσαλονίκης για να έχει σήμερα το ιερό έμβλημα του Δικέφαλου Αετού!!
Δεν μπορεί να χάσει κανέναν τίτλο από την ομάδα που έχει λιγότερα πρωταθλήματα από το μεγάλο αντίπαλο δέος της,τον ταπεινό αρούλη!
Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν,τους μόνιμα έξαλλους ητημένους,να πάρουν αυτό που τους ανήκει!! Αυτό που πήραν το 39, το 78, το 83….!!
Ραντεβού στα τσιπουράδικα!!
ORIGINAL 21
Υ.Γ:ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X