«Τρέλα» για μια θέση στον τελικό

Αμόκ από τον κόσμο της ΑΕΚ και στα εκδοτήρια για ένα «μαγικό χαρτάκι» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου, όπου με τα τωρινά δεδομένα, θα μοιραστούν σε 8.000 για κάθε ομάδα. Η ΑΕΚ αναμένεται μέσω επίσημης ενημέρωσης να κάνει γνωστούς τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό, με τον κόσμο της να περιμένει όπως είναι λογικό στη…. γωνία.

Άλλωστε ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν είναι πολύ μικρός σε σχέση με την ζήτηση που υπάρχει και από τη στιγμή που θα τεθούν προς διάθεση στον κόσμο, αναμένεται να επικρατήσει… πανικός. Με φίλους της ΑΕΚ από κάθε άκρη της Ελλάδας, να σπεύδουν ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στο Πανθεσσαλικό, για το μεγάλο παιχνίδι. Κάτι για το οποίο ήδη υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα στις τάξεις της ΑΕΚ, αφού εδώ και μέρες τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν «σπάσει», από τους φίλους της Ένωσης που θέλουν να ενημερωθούν για τους τρόπους που θα μπορέσουν να αγοράσουν ένα «μαγικό χαρτάκι». Και αύριο, αναμένεται να γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες (σ. σ. τιμές, θύρες, σημεία πώλησης) σχετικά με τον τρόπο που θα μπορεί ο κόσμος της ΑΕΚ να εξασφαλίσει μια θέση στο Πανθεσσαλικό, το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X