Στον αέρα τα πλέι οφ

Μπλεξίματα για Ολυμπιακό: Σοβαρά προβλήματα με το δάνειο για το Καραϊσκάκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ, είναι ο τελικός του κυπέλλου το προσεχές Σάββατο. Όμως εκτός από την μάχη του κυπέλλου, υπάρχουν και τα πλέι οφ τα οποία θεωρητικά είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 10 Μαίου. Δηλαδή την επόμενη Τετάρτη, μετά τον τελικό. Ωστόσο είναι άγνωστο πότε και πως θα αρχίσουν αυτά τα πλέι οφ. Και αυτό διότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη από την κατάθεση του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει δίωξη.

Αν λοιπόν υπάρξει δίωξη στον Ολυμπιακό, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, να μην επικυρωθεί μέχρι και την Παρασκευή, η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Και φυσικά αν συμβεί αυτό, δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, τα οποία πλέον είναι στον αέρα. Ενώ είναι άγνωστες και οι εξελίξεις, καθώς είναι πιθανο να υπάρξουν και άλλοι παίκτες του Πλατανιά, που θα δώσουν ανάλογες καταθέσεις, με τον Αποστολόπουλο. Που θα κάνουν λόγο δηλαδή, για βιαιοπραγία στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X