«Βλέπει» Μουαμπέ η ΑΕΚ!

«Βλέπει» Μουαμπέ η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απρίλιος βρίσκεται στο… φινάλε του και ήδη στην ΑΕΚ επεξεργάζονται τα πρώτα μεταγραφικά σχέδια για το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που η Ενωση χρειάζεται ενίσχυση για να κάνει πρωταθλητισμό και να φτάσει στην κορυφή στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή της το 2015 στην Super League.

Ηδη ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τους συνεργάτες του στο τμήμα σκάουτινγκ βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους στόχους, καθώς τώρα είναι η… κρίσιμη πρώτη περίοδος των επαφών.

Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό, ενώ είναι γνωστό ότι ειδικεύεται στην αγορά της Σκανδιναβίας. Εκεί από όπου η ΑΕΚ ψώνισε τα τελευταία χρόνια «εύστοχα» με τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Μπαρμπαλιά, η ΑΕΚ ξεκίνησε να βλέπει και την αγορά της Γαλλίας αλλά και αυτήν της Λατινικής Αμερικής. Πάντως, από την γαλλική αγορά ήδη γίνεται συζήτηση για έναν όνομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Live Sport» το όνομα που έπεσε στο τραπέζι των μεταγραφών για την ΑΕΚ, είναι αυτό του Γουίλφρεντ Μουαμπέ. Ο 28χρονος Γάλλος αριστερός μπακ αγωνίζεται στη Ναντ, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σέρζιο Κονσεϊσάο.

Ο Μουαμπέ γεννημένος στο Βισί και με καταγωγή και από την Μαρτινίκα έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 11 παιχνίδια με συνολικά 361 λεπτά συμμετοχής, με τον Πορτογάλο να μην τον εμπιστεύεται.

Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος ήταν βασικός στο πρωτάθλημα μόλις μία φορά, στις 17 Σεπτεμβρίου στο 1-1 με την Νανσί, ενώ γενικότερα έχει να παίξει στο Σαμπιονά από τις 12 Φεβρουαρίου και το 10λεπτο που έπαιξε στη νίκη επί της Μαρσέιγ. Εκτοτε μετρά εννέα ματς εκτός αποστολής, ενώ μόλις μία φορά κάθισε στον πάγκο. Μόνη σταθερή παρουσία του στο Κύπελλο, όταν ο Κονσεϊσάο τον έβαλε 2 φορές βασικό με την Μπλουά και την Λιλ. Πήγε στη Ναντ το 2015 από την Μπρεστ με 3τές συμβόλαιο, αλλά μόνο πέρυσι είχε αρκετά παιχνίδια (16 ματς-1.450 λεπτά).

Έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες της Μπορντό και μετά στη μεγάλη ομάδα (1 ματς), στη Ρεμς (20), στην Αζαξιό (32), στην Τουρ (81), στην Μπρεστ (61) και στην Ναντ (27), ενώ συνολικά μετά 22 συμμετοχές στο Σαμπιονά και 179 αγώνες στη Β’ Γαλλίας. Μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά και ο Μπαρμπαλιάς καθώς την… ελέγχει αρκετά χρόνια.

Βεβαίως στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει 100% ότι θα προχωρήσουν σε απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά εξετάζουν καλές περιπτώσεις. Ο Ντίντακ μένει ελεύθερος, αλλά έχει οψιόν παραμονής, ενώ δεν υπάρχει σιγουριά ότι κάνει για τα στάνταρ της ΑΕΚ ο Βινίσιους μιας και είναι πολύ επιθετικό μπακ, με τον Μουαμπέ να είναι περισσότερο… αμυντικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X