"Πέταξε" την ευκαιρία η ΑΕΚ

"Πέταξε" την ευκαιρία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “Ένωση” δεν βρέθηκε σε καλή μέρα απέναντι σε έναν διαβασμένο αντίπαλο ο οποίος δεν της επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της. Οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν στους 16 βαθμούς με τον Δούκα να αποκτά πλέον πλεονέκτημα για την παρουσία του στον τελικό. Παρόλα αυτά απομένουν ακόμα δύο αναμετρήσεις για το τέλος των πλέι οφ με την ΑΕΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Δούκα να έχει το προβάδισμα μιας και μετράει δύο νίκες στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα του Κώστα Τούτση ήταν πολύ αγχωμένη με αποτέλεσμα να μην έχει το καθαρό μυαλό να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι στα κρίσιμα σημεία. Στις τάξεις του “Δικεφάλου” έχουν πολλά παράπονα και από την διαιτησία χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζουν το γεγονός πως η εμφάνιση τους δεν ήταν η ιδανική.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές το άγχος στο παιχνίδι της ΑΕΚ η οποία δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα του Δούκα. Οι “φιλοξενούμενοι” φάνηκαν διαβασμένοι σε σχέση με το προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι κλείνοντας πολύ καλά τα “ατού” της ΑΕΚ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν με 4-0 ενώ ο Πέρρος ήταν αυτός που σκόραρε για πρώτη φορά στο παιχνίδι για την ΑΕΚ μετά το 8′ λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων έδειχνε να βρίσκει πιο εύκολο τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αντίθεση με την “Ένωση” που ήταν “εγκλωβισμένη” στην πίεση των αντιπάλων. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Κώστα Τούτση εκμεταλλεύτηκε επιθετικά τα λάθη του Δούκα και κατάφερε να “ψαλιδίσει” την διαφορά στο σκορ σε 5-9, με το τέλος του πρώτου 30λεπτου να την βρίσκει πίσω στο σκορ με 5-10.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει πιο δυνατά και να καλύψει γρήγορα την διαφορά του σκορ. Κατάφερε να φτάσει στα τέσσερα τέρματα ωστόσο και πάλι ο Δούκας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Διατηρούσε συνεχώς το προβάδισμα ενώ έφτασε να προηγείται ξανά με 7 γκολ εκμεταλλευόμενος τα πολλά εύκολα λάθη του “Δικεφάλου”. Η “Ένωση” δέχτηκε πολλά γκολ από το κέντρο της άμυνας ενώ αντίθετα η ίδια δεν μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλο από την περιφέρεια. Τα περισσότερα τέρματα ήρθαν έπειτα από ατομικές προσπάθειες και την ποιότητα των παικτών της. Το 20-26 ήρθε φυσιολογικά με την ΑΕΚ να γνωρίζει την πρώτη ήττα στα πλέι οφ.

*Στο γήπεδο του “Γ. Κασιμάτης” βρέθηκε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Σταμάτης Παπασταμάτης και η γενική γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη.

ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Νικολαΐδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης , Χόγκας , Μακρυγιάννης, Νικολαΐδης Π. , Συγγάρης , Καραστέργιος, Αντωνιάδης, Πανταζής, Σταύρου, Άντρεγιτς , Μπαλάσκας, Φίλιππας, Αλικάκος .

ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραϊτης, Τόμπρος, Τζηράς, Ζαμπούνης, Μανουσέλης , Αποστολίδης , Μπάρμπας, Ντούνης , Ντιντερέγγερ, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Τόλιος, Μίγκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X