Τα είπαν Μελισσανίδης-Σαββίδης

Ερχεται στο ΟΑΚΑ ο Σαββίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη είχε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον «Τίγρη» να τα λέει απευθείας και σε πολύ καλό κλίμα με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, αναφορικά με το θέμα της έδρας του τελικού. Η επαφή των δύο ανδρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και επί της ουσίας εκεί «κλείδωσε» και η έδρα του τελικού. Με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη να συμφωνούν το παιχνίδι να γίνει στον Βόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που προκύπτει από την απευθείας επαφή των δύο αφεντικών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, είναι πως πάμε για έναν τελικό που θα παιχθεί επί ίσοις όροις, σε καλό κλίμα και με νικητή τον καλύτερο. Χωρίς να υπάρξει λόγος να ανέβουν οι τόνοι και να δημιουργηθεί ένα κλίμα… πολέμου, αφού κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί κανέναν. Με τους Μελισσανίδη και Σαββίδη να συμφωνούν σε όλα και να πηγαίνουμε έτσι σε έναν τελικό χωρίς… παρασκήνια, που θα παιχθεί μονάχα εντός των γραμμών του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X