Ντέμης για Βράνιες: "Έχει καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να τον συγκρατήσουν"

Ντέμης για Βράνιες: "Έχει καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να τον συγκρατήσουν"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίθετος με τα ποσταρίσματα του Όγκνιεν Βράνιες αλλά και για την ενέργειά του στη φάση με τον Μάρκο Μάριν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ τόνισε πως ως παίκτης έχει καλά στοιχέια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επέλεξα να κατακρίνω τον Βράνιες λέγοντας ότι δεν θα ήθελα τέτοια πράγματα στην ομάδα μου. Καταρχήν επειδή δεν μου αρέσουν και κατά δεύτερον επειδή μπορεί να μέναμε με δέκα παίκτες και να χάναμε το ματς.

Για το εάν είναι εύκολο να γίνεις ήρωας στα μάτια των οπαδών: «Ναι. Θα λες αυτά που θέλουν να ακούνε. Είναι καλός ο Βράνιες. Έχει καλά στοιχεία αλλά πρέπει να τον συγκρατήσουν. Το πάθος του είναι πολύ μεγάλο.

Το θέμα είναι πολύ μικρό. Δεν μου είχε αρέσει αυτή η πλάκα με τα social Media. Μπορεί να είναι πλάκα για άλλους, εγώ δεν θέλω οι ποδοσφαιριστές να φανατίζουν τον κόσμο, είμαι ευαίσθητος με αυτά τα θέματα».

Για το εάν ήταν προκλητική η συμπεριφορά των παικτών του Ολυμπιακού: «Δεν είμαι τυφλός, βλέπω τι κάνανε κι αν προκάλεσαν ή όχι. Μιλάω πολύ σπάνια για παίκτες. Επέλεξα να μιλήσω για τον παίκτη της ΑΕΚ, αλλά φυσικά βλέπω τι κάνουν ΟΛΟΙ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X