Αλμέιδα: "Έτσι αποφασίσαμε να πάρω τη θέση του τερματοφύλακα!"

Αλμέιδα: "Έτσι αποφασίσαμε να πάρω τη θέση του τερματοφύλακα!"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην A’ Bola με αφορμή την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, έκανε  Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ αναφέρθηκε στο σκεπτικό της απόφασης να υπερασπιστεί εκείνος την εστία στα τελευταία λεπτά, ενώ σχολίασε και την αντίδραση των συμπαικτών του προς τον ίδιο, μετά το ματς.

«Ήταν μια ωραία εμπειρία κυρίως επειδή δεν δέχθηκα γκολ και προκριθήκαμε στον τελικό. Ευτυχώς, βέβαια, που δεν είχα πολύ δουλειά όσο αγωνίστηκα ως τερματοφύλακας, Περιορίστηκα στο να απομακρύνω τη μπάλα σε δύο φάσεις. Στο τέλος, όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και με αποθέωσαν. Δεν είχε νόημα να χάσουμε έναν αμυντικό ή έναν μέσο. Θέλαμε απλά να κρατήσουμε το σκορ για να προκριθούμε. Καθώς εγώ είμαι ο πιο ψηλός από τους επιθετικούς, κρίθηκε καλύτερο να παίξω εγώ ως τερματοφύλακας». ήταν τα λόγια του Αλμμέιδα, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως μικρός, ήθελε να γίνει τερματοφύλακας, όμως η προτροπή του πατέρα του, ήταν… διαφορετική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X