Μόνο η ΑΕΚ τους κάνει τέτοια χουνέρια

Αυτό που μετράει στο τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγωνιστικές «σφαλιάρες» της ΑΕΚ στον ΟΣΦΠ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με την ομάδα του Βαγγέλη να έχει γίνει ο καλύτερος… πελάτης της «Ένωσης». Με την ΑΕΚ, να γίνεται μάλιστα από προχθές, η μοναδική ομάδα που δύο σερί φορές πετάει εκτός Κυπέλλου τον Ολυμπιακό, στα χρόνια της… παντοκρατορίας του. Νικώντας τον πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου και αποκλείοντάς τον φέτος, στον ημιτελικό. Κάτι που όπως φάνηκε από χθες, δεν χωνεύεται με τίποτα εκεί στο λιμάνι.

Η ΑΕΚ ξεκάθαρα τους έχει πάρει για τα καλά τον αέρα και τους έχει δώσει να καταλάβουν πως τέτοια… χουνέρια, μόνο από εκείνη μπορούν να τα βρουν. Κι ας μην λένε να συνηθίσουν, τουλάχιστον προς το παρόν. Διότι είναι δεδομένο πως στην πορεία, θα αναγκαστούν να το κάνουν. Καθώς τα… χουνέρια, δεν θα σταματήσουν στο φετινό. Έπεται και συνέχεια, αφού μόλις… αρχίσαμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X