Οι νέοι τραμπουκισμοί του Καραπαπά στα δημοσιογραφικά θεωρεία (VIDEO)

Οι νέοι τραμπουκισμοί του Καραπαπά στα δημοσιογραφικά θεωρεία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απειλητική χειρονομία του Κώστα Καραπαπά προς οπαδό της ΑΕΚ, με το δάχτυλο να σημαδεύει πέρα ως πέρα τον λαιμό, σαν να του λέει «θα σε σφάξω», κάνει από χθες το βράδυ τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ευθεία απειλή κατά της ζωής που σε ένα σοβαρό κράτος, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, θα έπρεπε να έχει ήδη προκαλέσει αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση.

Αυτό το πρόσωπο, ο κατηγορούμενος για τέσσερα κακουργήματα, Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει επιλέξει ως το καταλληλότερο για να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επικοινωνία με τα ΜΜΕ, στο να περνάει την γραμμή της ομάδας, να πηγαίνει μάρτυρας σε όλα τα δικαστήρια που αφορούν τον Ολυμπιακό ή τον ίδιο τον Μαρινάκη, να συμμετέχει σε συσκέψεις με την αστυνομία, να εκπροσωπεί την ΠΑΕ στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου κλπ.

Το κρεσέντο αλήτικων συμπεριφορών, που έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε ό,τι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, δεν σταματάει με την χειρονομία τύπου… «θα σου κόψω το λαιμό».

Υπάρχουν κι άλλα, τα οποία η ιστοσελίδα sdna.gr φέρνει στην δημοσιότητα, μήπως και κάποιος αρμόδιος ξυπνήσει και αναλάβει δράση.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς, επιδόθηκε στο αγαπημένο του σπορ ΚΑΙ στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ: Τραμπούκισε δημοσιογράφο!

Και μάλιστα τραμπούκισε έναν άνθρωπο και εκλεκτό στέλεχος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας: Τον Άρη Ασβεστά! Χωρίς φυσικά να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος πέραν του προφανούς. Το γεγονός ότι ο Άρης Ασβεστάς και το συγκεκριμένο site πρωτοστάτησαν στο ξεσκέπασμα της Εγκληματικής Οργάνωσης με αλλεπάλληλες αποκαλύψεις, σπάζοντας την ομερτά που επικρατούσε. Το να είσαι ακέραιος στην Ελλάδα σε καθιστά στόχο τέτοιων ανθρώπων…

Το περιστατικό συνέβη μόλις έληξε το παιχνίδι και ενώ τα στελέχη του Ολυμπιακού (μαζί με την «συνοδεία» τους) που κάθονταν στο μπουθ το οποίο βρίσκεται μέσα στα δημοσιογραφικά, είχαν βγει έξω.

Ο Άρης Ασβεστάς βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο και όταν ο Κώστας Καραπαπάς τον αντιλήφθηκε, εξαπέλυσε εντελώς αναίτια και χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό, μια πρωτοφανή επίθεση, με χυδαίες ύβρεις, παρουσία δεκάδων μαρτύρων.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος όπως πάντα από μπράβους που συνέδραμαν στις ύβρεις, επιχείρησε να κινηθεί και προς το μέρος του συντάκτη του SDNA, με απειλητικό τρόπο, ωστόσο ένας από τους φουσκωτούς που είχε για την προστασία του, και πιθανότατα διαθέτει και περισσότερο μυαλό, τον συγκράτησε και τον απώθησε προς τα πίσω.

Το συγκλονιστικό είναι πως όλα αυτά συνέβησαν παρουσία τουλάχιστον 5-6 αστυνομικών, που κοίταζαν απαθείς, χωρίς να κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους.

Ένας από αυτούς μάλιστα, που ήταν και αξιωματικός –τρομάρα του, αντί να κατευθυνθεί προς τον τραμπούκο υβριστή και να τον σταματήσει, πήγε και θερμοπαρακάλαγε τον Άρη Ασβεστά να μην απαντάει στις ύβρεις, να μην δίνει συνέχεια και –άκουσον άκουσον- να γυρίσει από την άλλη ώστε να μην τους κοιτάει και τους εκνευρίζει!

Ο συντάκτης του SDNA του απάντησε ότι εκεί είναι ο φυσικός χώρος εργασίας του και πως δουλειά του (του αστυνομικού) είναι να μαζέψει τους τραμπούκους και να τους διώξει από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Το επεισόδιο αυτό είχε τέτοια διάρκεια που υποχρέωσε συντάκτες να αφήσουν τα βίντεο που τραβούσαν από τα δημοσιογραφικά θεωρία με τους πανηγυρισμούς των παικτών της ΑΕΚ για τα Μέσα Ενημέρωσης που εργάζονται και να καταπιαστούν με τις ύβρεις και τις διαρκείς απειλές του Καραπαπά.

Κι αυτό είναι δυστυχώς άλλο ένα δείγμα των συμπεριφορών του στελέχους του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι.

Είναι όμως μια μικρή σταγονίτσα στον ωκεανό των τραμπουκισμών που επιδίδεται σε όλα τα γήπεδα και κυρίως στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου τα περιστατικά πλέον είναι δεκάδες!

Η συμπεριφορά μπράβου, όμοια με αυτήν που έχουν όσοι τον συνοδεύουν σε καθημερινή βάση πλέον, έχει καταστεί ρουτίνα.

Τα χιλιάδες ελεεινά (και συχνά απειλητικά) ποσταρίσματά του στο facebook, οι ύβρεις, η χυδαία στοχοποίηση δεκάδων δημοσιογράφων, παραγόντων, ακόμη και δικαστικών λειτουργών(!), είναι για εκείνον… άλλη μια μέρα στη δουλειά. Μια απλή καθημερινότητα!

Κάποιος θα του είπε προφανώς ότι το ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι του.

Ή και αν δεν του το έχουν πει, του το έχουν δώσει να το καταλάβει.

Ποιοι;

Οι εισαγγελικές Αρχές που κλείνουν επιδεικτικά τα μάτια. Οι αστυνομικές Αρχές που παρακολουθούν με βλέμμα αγελάδας. Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ που τον συντηρούν στις τάξεις τους και του επιτρέπουν ακόμα να κυκλοφορεί με δημοσιογραφική ταυτότητα.

Ποιον; Εκείνον που έχει ως επάγγελμα τον τραμπουκισμό, την τρομοκράτηση και τον εκφοβισμό των δημοσιογράφων που δεν γράφουν τα non papers “σαν δικές σας απόψεις” Υπό την ανοχή όλων!

Πηγή: Sdna.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X