Κοντά με Βάργκας η ΑΕΚ - Οι Βέλγοι τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Βάργκας: «Όλα καλά με τον Χιμένεθ, πάμε για το Κύπελλο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και σήμερα (27/4) θα μάθει τον αντίπαλο (ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ) που θα αντιμετωπίσει στις 6 Μαΐου.

Πέρα από τα αγωνιστικά, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τρέχουν και τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Μετά τις ανανεώσεις με Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Γκάλο και Γαλανόπουλο στα σκαριά βρίσκεται και η επέκταση με τους Τσιγκρίνσκι και Γιόχανσον.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης του Ρόναλντ Βάργκας, με την ΑΕΚ να έχει καταθέσει μία πολύ καλή πρόταση στον Βενεζουελάνο και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους για δύο χρόνια. (συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ το χρόνο)

Σημερινά βελγικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βάργκας βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, παρομοιάζοντας την μεταγραφή που είχε κάνει στο παρελθόν, πηγαίνοντας από την Μπριζ στην Άντερλεχτ. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X