Απίστευτο περιστατικό με τον Σάββα Θεοδωρίδη: "Ανοιξε την κάμερα να σου πω δυο κουβέντες"

Κρίμα, κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου ο Σάββας Θεοδωρίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία και δυο τηλεοπτικές παραστάσεις δεν ήταν αρκετές για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Ευρισκόμενος σε πρωτοφανή εκνευρισμό αλλά και διάθεση να μιλήσει παντού, μετά το διπλό σώου στη μικτή ζώνη, θέλησε να μιλήσει και αλλού.

Έχοντας βγει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και περιμένοντας την αναχώρηση συνέβη το εξής απίστευτο περιστατικό. Απέναντι του βρισκόταν ένας καμεραμάν με την κάμερα σβηστή και ακουμπισμένη στο έδαφος.

Ο καμεραμάν είχε τελειώσει τη δουλειά του και περίμενε να ολοκληρώσουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του από το τηλεοπτικό συνεργείο την εργασία τους για να αποχωρήσουν. Τότε ο Κυρ Σάββας έσπευσε κοντά του και τον ρώτησε: “Από ποιο κανάλι είσαι; Άνοιξε την κάμερα να σου πω δυο κουβέντες”.

Ο καμεραμάν σάστισε: “Μα… έχω κλείσει την κάμερα και δεν υπάρχει εδώ ο δημοσιογράφος του καναλιού”. Τότε ο Θεοδωρίδης έριξε την πρόταση: “Άνοιξε την κάμερα, κράτα το μικρόφωνο και απλά ρώτα με: Παίξατε σήμερα σαν πρωταθλητές; Τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω μου”.

Ο καμεραμάν μη έχοντας άλλη επιλογή σήκωσε την κάμερα, ξεκίνησε την ερώτηση και ο Θεοδωρίδης πήρε φόρα: “Εφόσον με ρωτάς, τότε ναι, πρέπει να σας πω ότι παίξαμε σαν πρωταθλητές”… Και συνέχισε τον μονόλογο του.

Θρυλικές στιγμές!

Πηγή: Sdna.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X