Η πετυχημένη συνταγή και το... ερωτηματικό

Τα σκυμμένα κεφάλια και το "σύνθημα" Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είχε φανεί πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πρόκειται να άλλαζε συνταγή ούτε για την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Και ας είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ήταν βλέπετε και το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως το πόσο πειστική ήταν η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως η συνταγή του πρώτου ματς στο Φάληρο αποδείχθηκε πετυχημένη. Κυρίως διότι φαίνεται να ταιριάζει στην ομάδα το συγκεκριμένο σχήμα, με τον Μάνταλο στον άξονα και κοντά στον Αραούχο και τους Γιόχανσον και Σιμόες να “κυριαρχούν” στη μεσαία γραμμή, με τον έναν να συμπληρώνει το παιχνίδι του άλλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που όπως έδειξε ο Χιμένεθ στην τελευταία προπόνηση και όπως έχετε διαβάσει ήδη από το enwsi.gr, φαίνεται πως δεν θα αλλάξει και στο σημερινό ντέρμπι η πετυχημένη συνταγή. Άλλωστε δεν υπάρχει Αϊντάρεβιτς για να μπει στο κάδρο το 4-3-3, το οποίο όμως έτσι κι αλλιώς δεν δούλεψε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γι αυτό και ο Χιμένεθ το άλλαξε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός αρέσκεται στις εκπλήξεις. Δεν έκανε στο πρώτο ματς, αλλά τίποτα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει στο δεύτερο. Εξάλλου η παρουσία του Αλμέιδα αντί του Αραβίδη στον πάγκο, δίνει τροφή για… σκέψη. Θέλει να έχει άραγε δυο (Πέκχαρτ, Αλμέιδα) βαριά σέντερ φορ ο Χιμένεθ στον πάγκο; Ή μήπως σκέφτεται να ξεκινήσει τον Πέκχαρτ στην ενδεκάδα μαζί με τον Αραούχο, να στείλει τον Μάνταλο  στα άκρα και να κρατήσει στον πάγκο μόνο τον Αλμέιδα; Ερωτηματικό. Και ίσως τραβηγμένο σενάριο. Αλλά από την άλλη, ουδείς μπορεί να το αποκλείσει, έστω και αν ξεκάθαρα η συνταγή με τον Μάνταλο μαζί με τον Αραούχο και τον Πατίτο και τον Λάζαρο στα δυο άκρα, συγκεντρώνει τις συντριπτικές πιθανότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X