Αποστολίδης για την απόφαση στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Οι ελπίδες μας για να υπάρξει ισονομία διαψεύσθηκαν»

Αποστολίδης για την απόφαση στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Οι ελπίδες μας για να υπάρξει ισονομία διαψεύσθηκαν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίθετος με την ποινή-χάδι στον Ολυμπιακό εμφανίσθηκε ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM».

«Εκ μέρους όλων των Ελλήνων εκτός Ολυμπιακών, ντρέπομαι για την κατάντια της αθλητικής δικαιοσύνης. Δυστυχώς οι ελπίδες μας για να υπάρξει ισονομία διαψεύσθηκαν.

Προτείνω, χάριν λόγου το λέω και όχι κυριολεκτικά, να πάμε με τον Παναθηναϊκό, να πλακωθούμε κι εμείς να σπάσουμε τα αυγά να σακατέψουμε τους παίκτες και απλά να φάμε 4 αγωνιστικές. Αφού υπάρχει πλέον δεδικασμένο.

Ο ΠΑΟΚ είχε φάει -15 βαθμούς γιατί τότε ο γαύρος ήταν σάπιος και μύριζε. Δεν ήταν φρέσκος ημέρας.

Δεν πιστεύω τίποτα πλέον. Ήμουν αισιόδοξος ότι θα ξυπνήσουν. Μπορεί δηλαδή πλέον να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας. Σαν να λένε μπείτε μέσα, ρημάξτε, εξαφανίστε τις κάμερες και θα φάτε απλά 4 αγωνιστικές.

Αυτές οι αποφάσεις πυροδοτούν τη βία. Ντροπή είναι αυτό που έγινε. Είμαστε για 25000 χρόνια μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X