Σιμόες: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, θα μπούμε σαν να μην κερδίσαμε»

Σιμόες: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, θα μπούμε σαν να μην κερδίσαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ματς της ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πλησιάζει, αλλά ο Αντρέ Σιμόες κρατά… χαμηλά την μπάλα.

Συνέντευξη του Πορτογάλου χαφ περιλαμβάνει το official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη, 19:30) μαζί με τη συνολική «κιτρινόμαυρη» παράδοση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στις συναντήσεις με τους «ερυθρόλευκους» στη διοργάνωση, που είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο ζευγάρι στο θεσμό!

«Eκτιμώ ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο βολικά για εμάς σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν από το πρώτο ματς. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που βοηθάει πολύ στην αυτοπεποίθησή μας ως ομάδα, ήταν μία δύσκολη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα! Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, σαν να μην υπάρχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα» δηλώνει ο Αντρέ Σιμόες στο official match programme του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X