Σκληρές ποινές για επιθέσεις σε μέλη της ΠΔΕ

Υπό την παρουσία των FIFA και UEFA οι εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εντάσεις δεν έχουν κοπάσει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη στιγμή που απομένει η απόφαση για την τιμωρία του Ολυμπιακού μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» FIFA και UEFA έχουν ενημερωθεί πως τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ στοχοποιούνται με το παραμικρό και σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση, τότε οι διεθνείς συνομοσπονδίες θα αντιδράσουν δυναμικά με κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά αν η επίθεση είναι σωματική, οι ποινές θα είναι σκληρές.

Από εκεί και πέρα στον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ θα δίνεται η δυνατότητα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ζητάει από τις ΠΑΕ να διαψεύσουν δημοσιεύματα που αφορούν στις ανησυχίες τους για τον ορισμό ενός διαιτητή ή να ανακαλέσουν τυχόν ανακοινώσεις τους, με σκοπό να περιορίσουν τις κατά καιρούς διαρροές.

Αν δεν το κάνουν μάλιστα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα τους επιβάλλονται ποινές που θα είναι κλιμακωτές και θα φτάνουν μέχρι και σε τιμωρία έδρας!

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X