Με ολικό... λίφτινγκ στην Λιβαδειά

Σκέψεις για επαναφορά σε σχήμα... κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός, αλλά μόνο Λεβαδειακός. Πρώτα να κερδίσουμε στη Λιβαδειά και να κλειδώσουμε τα πλέι οφ και μετά το κύπελλο” έλεγε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του, στην προπόνηση της Δευτέρας. Κάτι που φανερώνει πόσο πολύ υπολογίζει ο Ισπανός τεχνικός το ματς της Κυριακής. Από την άλλη μεριά, ο Χιμένεθ έχει την πολυτέλεια πλέον, να προχωρά σε ολικό λίφτινγκ στην ενδεκάδα, χωρίς να χάνει σε ποιότητα. Κάτι εξάλλου που είχε φανεί και στο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, πριν από από το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Και τώρα ο Χιμένεθ, έδειξε πως για την Λιβαδειά, ετοιμάζει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε και δοκίμασε ένα σχήμα με τον Πέκχαρτ στην κορυφή της επίθεσης, τον Μπακασέτα σε ρόλο ελεύθερο ακριβώς από πίσω και τον Βάργκας με τον Αραβίδη στα δυο άκρα. Ενώ ο Γαλανόπουλος ήταν ο παρτενέρ του Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ. Με τον Χιμένεθ να διατηρεί το σύστημα, αλλά να ξεκουράζει τον Αραούχο, τον Λάζαρο και τον Πατίτο, όπως και τον Μάνταλο με τον Σιμόες που έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X