Αυτές είναι οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για τον Κουτσοκούμνη

Αυτές είναι οι καταγγελίες του Ολυμπιακού για τον Κουτσοκούμνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να προσφύγει σε FIFA και UEFA, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αισθάνονται αδικημένοι από την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ στην οποία έχει τοποθετηθεί τοποτηρητής από την Παγκόσμια Ομοσπονδίας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν τις επιστολές τους στις δύο διεθνείς συνομοσπονδίες με κατηγορίες κατά του Κουτσοκούμνη για τις ενέργειές στην ΕΠΟ, αλλά και την παρέμβασή του στη διαιτησία.

Μάλιστα όπως διέρρευσε αρμοδίως από το μεγάλο λιμάνι οι καταγγελίες κατά του Κύπριου παράγοντα είναι συγκεκριμένες και αφορούν:

  1. Την τοποθέτηση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη στην ΚΕΔ με την ΠΔΕ να ψηφίζει σχετικό κανονισμό προκειμένου αμφότεροι να πάρουν τα ηνία της διαιτησίας.
  2. Τις αλλαγές στον Κανονισμό Διαιτησίας με τις οποίες επέστρεψαν στους πίνακες «κομμένοι» διαιτητές, ενώ είχε εγκριθεί και η τροποποίηση που θα έδινε τη δυνατότητα ορισμού σε παρατηρητές διαιτησίας σε ανώτερη κατηγορία, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα.
  3. Μάλιστα, λόγω αυτών των αλλαγών θεωρείται πως ο Κύπριος παράγοντας άλλαξε τους κανονισμούς διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίοι ήταν εναρμονισμένοι με τους αντίστοιχους της FIFA και το Referee Convention της UEFA.
  4. Tις τιμωρίες διαιτητών. Από το λιμάνι λένε πως έχουν ληφθεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά, ενώ ορισμένοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές δεν ορίζονται πλέον καθόλου. Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή, καταγγέλλουν πως υπάρχει στοχοποίηση με ευθύνη της ΚΕΔ.
  5. Toν υποβιβασμό διαιτητών και βοηθών -με μακρόχρονη παρουσία στους πίνακες- από τους Τριτσώνη-Κουκουλάκη στη Football League χωρίς λόγο.
  6. Την επικύρωση των διεθνών διαιτητών και βοηθών όπως αυτοί προτάθηκαν σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ στις 30/9/16 υπό την προεδρία του Μιχάλη Τζανόπουλου. Από τους «ερυθρόλευκους» θεωρούν πως η FIFA δεν είχε θέσει θέμα διαιτησίας και δεν ανέθεσε κάποιο δραστικό ρόλο στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, οπότε η παραπάνω κίνηση αποδεικνύει πως η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν παρεμβαίνει στην ελληνική διαιτησία.
  7. Για το ποιος πληρώνει τις αμοιβές των μελών της ΠΔΕ και των ειδικών συμβούλων.
  8. Για το αν η FIFA έχει στείλει μέχρι σήμερα χρήματα για εκείνους που έχει διορίσει προκειμένου να φέρουν την εξομάλυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
  9. Για το αν γνωρίζει η FIFA από που προέρχονται όλοι όσοι έχουν διοριστεί.
  10. Για το ποιος πληρώνει το τριετές συμβόλαιο των Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X