Ο Ολυμπιακός στα… καλύτερα του: «Δεν είναι ξεκάθαρο ότι κλωτσά ο Σεμπά τον Αραούχο» (VIDEO)

Ο θλιβερός αγωνιστικά Ολυμπιακός, «συνοδεύεται» από τον ίδιο θλιβερό Ολυμπιακό και εκτός γηπέδου. Τα παραδείγματα πολλά για τη διοίκηση του ΟΣΦΠ, τελευταίο αυτό με τον Σεμπά και το αλήτικό χτύπημα του εκτός φάσης στον Σέρχιο Αραούχο, την ώρα των πανηγυρισμών του 1-2 στο Καραϊσκάκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ορθά θα καταγγείλει τον αντιαθλητικό τρόπο αντίδρασης του παίκτη του ΟΣΦΠ απέναντι σε συνάδελφο του που ευτυχώς δεν τραυμάτισε, με σκοπό να τιμωρηθεί παραδειγματικά (τρεις αγωνιστικές ορίζει ο κανονισμός).

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσαν να παραδεχθούν την αντιαθλητική κίνηση του ποδοσφαιριστή τους και να τον τιμωρήσουν και οι ίδιοι, αλλά για την ομάδα του Πειραιά η λογική είναι να κάνει το άσπρο… μαύρο. Πως; Ακόμη και σε αυτή την ξεκάθαρη περίπτωση χτυπήματος εκτός φάσης ο Ολυμπιακός διαρρέει σε όσα ΜΜΕ ελέγχει «Ζητούν την τιμωρία για τον Σεμπά για χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη της, κάτι το οποίο δεν είναι και ξεκάθαρο από την κάμερα που το δείχνουν συνέχεια και συνέχεια τα… δικά τους αντικειμενικά Μέσα». Ναι λοιπόν, για τον Ολυμπιακό δεν είναι ξεκάθαρο.

Και δεν έχει και η Cosmote TV να του δώσει μια άλλη λήψη στην οποία ο Σεμπά δεν κλωτσά, γιατί στο πλάνο που υπάρχει ρίχνει κλωτσιά. Ετσι λοιπόν ψάχνουμε κάμερα που να έχει τραβήξει τον Σεμπά στην φάση της κλωτσιάς να… κρατά λαμπάδα και να κοιτά τον Θεό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X