"Ανεβαίνει" ο Χιμένεθ, αλλά χρόνος υπάρχει

"Ανεβαίνει" ο Χιμένεθ, αλλά χρόνος υπάρχει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μία οι ανανεώσεις, για τις οποίες σας ενημερώσαμε από χθες. Από την άλλη, οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες, προεξάρχοντος του Αραούχο. Στην ΑΕΚ έχουν βάλει για τα καλά μπροστά για τον σχηματισμό της ομάδας της νέας σεζόν και βέβαια ξέρουν πως πρέπει σύντομα να κλείσουν το θέμα του αρχιτέκτονα. Σε σχέση με την περασμένη δύσκολη σεζόν, η Ενωση ελέγχει απόλυτα την κατάσταση και κινεί τα νήματα δίχως βιασύνη.

Είναι γεγονός, πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κερδίσει πολλούς πόντους από τη μέρα που γύρισε στην ΑΕΚ. Οι αμφιβολίες που υπήρχαν για τον εκρηκτικό και κάποιες φορές απρόβλεπτο χαρακτήρα του, έσβησαν με την καθημερινότητα και τη συνέπεια του Ισπανού. Οι ικανότητες του στο κοουτσάρισμα και τη διαχείριση των αποδυτηρίων επιβεβαιώθηκαν στην πράξη, δείχνει καίριες παρεμβάσεις στην πλειοψηφία των αγώνων της ΑΕΚ. Ανακατεύει την τράπουλα, ψάχνει λύσεις, αξιοποιεί τις επιλογές που έχει.

Η ΑΕΚ διατηρεί οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου με τον Χιμένεθ και τους συνεργάτες του. Τα πάντα, από τις οικονομικές απολαβές – που δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητες, καθώς αγγίζουν τις 600.000 ευρώ για τη νέα σεζόν – μέχρι κάθε λεπτομέρεια της συνεργασίας, είναι συμφωνημένη. Αυτό που θα κρίνει την παρουσία του Χιμένεθ και για τη νέα σεζόν είναι τα επόμενα παιχνίδια, αλλά όλα δείχνουν πως συνεχώς κερδίζει πόντους για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X