Σύνδεσμος Παλαιμάχων: «Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στο σπίτι της»

Το μήνυμα των παλαιμάχων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση σχετικά με την πανηγυρική ψήφιση της Τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη που ανήκει, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ένωσης. Οι Παλαίμαχοι εκφράζουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους ευχαριστώντας παράλληλα όλες τις παρατάξεις που επέδειξαν επίγνωση του δικαίου.

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για την ψήφιση της τροπολογίας από την Βουλή των Ελλήνων που ανοίγει το δρόμο στην ομάδα μας για την επιστροφή στο σπίτι της, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις και κόμματα, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλες τις παρατάξεις που επέδειξαν επίγνωση του δικαίου αλλά και ιστορική ευαισθησία και υπερψήφισαν την τροπολογία. Το σπίτι μας είναι εκεί και η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει εκεί. Είναι ένας χώρος ιερός, ταυτισμένος με την αθλητική ιστορία του συλλόγου, αλλά και τη μνήμη του δράματος της προσφυγιάς, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X