Σκληρές απαντήσεις Λυσάνδρου σε Βρέντζο

Σκληρές απαντήσεις Λυσάνδρου σε Βρέντζο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμική και συγκροτημένη ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στην προσπάθεια που έκανε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος, στην συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, να φέρει πάλι στο επίκεντρο το ζήτημα του ΟΠΑΠ και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πιο συγκεκριμένα ο Βρέντζος είπε πως για να δείξει ο Ολυμπιακός συναινετική διάθεση, θέτει σε πρώτο πλάνο την διαφάνεια και αμέσως την σύνδεσε με το θέμα της ΑΕΚ, αλλά και με το ιδιοκτησιακό άλλων ΠΑΕ.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, μίλησε τελευταίος στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των τεσσάρων ΠΑΕ και αρχικά τόνισε πως το «καλό του ποδοσφαίρου» για το οποίο είχαν μιλήσει όλοι ως τότε, δεν θα πρέπει να συνδέεται με τις προτεραιότητες που βάζει η κάθε ΠΑΕ, όπως για παράδειγμα έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία σχετικά με το τι πραγματικά είναι αυτή η έννοια.

Από εκεί και πέρα, πέρασε στην επίθεση σε σχέση με όσα είπε ο Βρέντζος. Έθεσε με την σειρά του ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις ποδοσφαιρικών παραγόντων με άλλη στοιχηματική εταιρεία, που είναι χορηγός σε ομάδες της Λίγκας, ζητήματα όπως η κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος που όπως είναι γνωστό προέρχεται από εταιρεία συμφερόντων ιδιοκτήτη ΠΑΕ, το ζήτημα της πορείας της υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και όλων των δικαστικών ερευνών τα τελευταία χρόνια. Στις οποίες, όπως τόνισε, εμπλέκονται ιδιοκτήτες ΠΑΕ.

Όσο για το θέμα του ΟΠΑΠ, τόνισε πως η ΑΕΚ έχει ήδη υποστεί κύρωση, με τον αποκλεισμό της από το κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα». Σε εκείνο το σημείο ο Γιάννης Βρέντζος σχολίασε πως αυτή δεν είναι επαρκής κύρωση, για να πάρει πάλι απάντηση από τον Λυσάνδρου: «Λυπάμαι αλλά ο νόμος αυτές τις κυρώσεις προβλέπει. Μπορεί κι εγώ να θέλω την θανατική ποινή για κάποιον για τον οποίο ο νόμος προβλέπει εξαήμερη φυλάκιση».

Μετά από όλα αυτά, όπως ήταν φυσικό οι τόνοι έπεσαν γύρω από το θέμα που ήθελε να σηκώσει ο Ολυμπιακός και στην ΑΕΚ λίγο πολύ το περίμεναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X