Το αίνιγμα Τσιγκρίνσκι, το κομάντο Βράνιες και ο έτοιμος Κολοβέτσιος

Το αίνιγμα Τσιγκρίνσκι, το κομάντο Βράνιες και ο έτοιμος Κολοβέτσιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πιο σταθερός και αποτελεσματικός στόπερ της ΑΕΚ βρίσκεται… εκτός. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με την θεαματική φετινή βελτίωση, κατάφερε να γίνει αναντικατάστατος επί Μανόλο Χιμένεθ, όμως υπέστη ρήξη χιαστών και θα επιστρέψει πια τη νέα σεζόν.

Πλέον ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έχει δύο ετοιμοπόλεμους στόπερ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Πέμπτη, τον Ογκνιέν Βράνιες και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Χθες έδωσε την ευκαιρία στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να πάρει ένα 90λεπτο για να τεστάρει την κατάσταση του και ειδικά την αγωνιστική συμπεριφορά του με τον νάρθηκα στο αριστερό χέρι. Ηταν επιφυλακτικός, το είχε συνέχεια «κολλημένο» πάνω του και δεν έδειχνε ιδιαίτερη άνεση απέναντι στην Κέρκυρα.

Κάτι που δεδομένα δημιουργεί ερωτηματικό κατά πόσο μπορεί να είναι έτοιμος για ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου θα υπάρχουν πολλές και δυνατές μονομαχίες για 90λεπτά.

Οι επιλογές των Βράνιες-Κολοβέτσιου είναι μπροστά στα… πόδια του Χιμένεθ (βασικός σταθερά ο Βόσνιος, σερί συμμετοχών με 90λεπτα ο Ελληνας που πήρε ρυθμό), αλλά δεδομένα μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη θα υπάρχει επικοινωνία με τον Ουκρανό στόπερ. Αν δηλώσει έτοιμος και ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ημιτελικού, τα δεδομένα αλλάζουν για τον Χιμένεθ. Άλλωστε αναφερόμαστε για έναν έμπειρο στόπερ, που ξέρει το σώμα του, τον εαυτό του και τις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς. Και θα επιλέξει το καλύτερο για την… ΑΕΚ. Και ο Τσιγκρίνσκι και ο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X