Το βάθος του ρόστερ, το χρέος του Μανόλο και... ΟΧΙ ΦΟΒΟ!

Το βάθος του ρόστερ, το χρέος του Μανόλο και... ΟΧΙ ΦΟΒΟ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, όχι απλά δεν ήταν εφησυχασμένη και χαλαρή σήμερα, αλλά δεν είχε την παραμικρή διάθεση για αστεία. Έπαιξε όπως θέλει να την βλέπει ο κόσμος της σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με κάθε αντίπαλο του βεληνεκούς της Κέρκυρας, δηλαδή να «καθαρίζει» από το ημίχρονο με 3-0 σκορ και 18-0 τελικές και να μην σταματά ούτε στο β’ ημίχρονο, κάνοντας τους οπαδούς της να την χαίρονται με την ψυχή τους.

Το αυτονόητο έγινε με επιβλητικό τρόπο, με ισοπεδωτική απόδοση και η ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμα φορά από τότε που συνήλθε, ότι διαθέτει βάθος ρόστερ. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της, τα πέτυχαν αναπληρωματικοί ήτοι ο Μπακασέτας και ο Πέκχαρτ ενώ οι δύο κορυφαίοι της παίκτες ήτοι ο Γαλανόπουλος και ο Βάργκας είναι επίσης παγκίτες.

Είναι πολύ σημαντικό αυτό, το να αποδεικνύεται δηλαδή συνεχώς ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα με βάθος. Και με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται ενόψει της επόμενης σεζόν, με 40 πλέον παιχνίδια για το πρωτάθλημα (30 αγωνιστικές + 10 για τα play offs που θα κρίνουν μάλιστα τον πρωταθλητή) συν αυτά του Κυπέλλου συν όσα θα χρειαστεί για την Ευρώπη, στην ΑΕΚ θα πρέπει να σκεφτούν πάρα πολύ σοβαρά ότι αυτό το βάθος θα πρέπει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και όχι να μικρύνει.

Προφανώς δεν είναι ώρα να μιλήσουμε με ονόματα, αφού σε τέσσερις μέρες, η ΑΕΚ έχει να δώσει το ματς της χρονιάς, αλλά ότι ποιοτικό διαθέτει η ομάδα, είτε πρέπει να το κρατήσει, είτε αν είναι για τον «άλφα» ή «βήτα» λόγο να μην το κρατήσει, να έχει βρει ότι θα το αντικαταστήσει με κάτι ισάξιο και να είναι σίγουρη γι’ αυτό.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, μπράβο που έχουν γίνει ξανά οικογένεια, μπράβο που αφιέρωσαν το πρώτο γκολ στον Βασίλη τον Λαμπρόπουλο, μπράβο κυρίως σε εκείνους που ενδεχομένως και να έχουν αδικηθεί, αλλά μπήκαν μέσα και αγωνίστηκαν όπως πρέπει να αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής που – δικαίως ή αδίκως – έχει νιώσει ότι θα έπρεπε να παίζει περισσότερο.

Μπράβο και στον Μανόλο, που συνέφερε την ομάδα από το σοκ της ήττας, έτσι όπως είχε έρθει, από τον ΠΑΟ και την επανέφερε στα δικά της στάνταρ, δείχνοντας ότι εκείνο το α’ ημίχρονο του ντέρμπι, ήταν απλά μια κακή παρένθεση, τόσο των παικτών, όσο και δική του.

Πλέον, ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές του, ότι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει άλλη κακή παρένθεση, όχι για 45, αλλά ούτε και για ένα λεπτό. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ο Μανόλο, τι οφείλει στον κόσμο της ΑΕΚ, από το γήπεδο που θα πάει σε τέσσερα βράδια και κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Πάθος, ψυχή, σοβαρότητα, σωστές επιλογές από τον πάγκο, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό από το πρώτο λεπτό από τους ποδοσφαιριστές. Και σε καμία περίπτωση φόβος. Δε νοείται φόβος για την ΑΕΚ. Ποτέ και πουθενά. Πόσο μάλλον κόντρα σε κάτι κατώτερο. Από όλες τις απόψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X