Νίκησε Αερωπό και τώρα ο ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Φοίβος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη που χρειαζόταν απέναντι στον Αερωπό με 29-25 στο ΟΑΚΑ και πλέον πάει στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την 2η θέση και την συμμετοχή της στα πλέι οφ

Το παιχνίδι δεν εξελίχτηκε εύκολα για την “Ένωση” που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο με ξέσπασμα στο δεύτερο “κλείδωσε” το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αερωπός αποδείχτηκε αξιόμαχος αντίπαλος για την ΑΕΚ που δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο να “χτίσει” μια διαφορά ασφαλείας. Η “Ένωση” αντιμετώπισε αρκετά θέματα στην άμυνα με αποτέλεσμα οι “φιλοξενούμενοι” όχι απλά να είναι μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και να πάνε στα αποδυτήρια με δύο γκολ μπροστά. Οι “κιτρινόμαυροι” έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο είχαν πολλά κενά στα μετόπισθεν γεγονός που έφερε τον Αερωπό στο τέλος του ημιχρόνου μπροστά με 14-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Τούτση μπήκε πιο σοβαρή και συγκεντρωμένη και δεν άργησε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Με τους Χόγκας, Πέρρο και Νικολαϊδη να βρίσκουν δίχτυα σε κρίσιμα σημεία η “Ένωση” προηγήθηκε με 20-18 ενώ για πρώτη φορά έφτασε την διαφορά στο +4 με δύο σερί τέρματα του Χρήστου Νικολαϊδη. Το γκολ του Πέρρου στην επόμενη φάση έγραψε το 23-18 και έδωσε στην ομάδα ένα ασφαλές προβάδισμα για την τελική επικράτηση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ αγωνιζόμενη χωρίς άγχος και με περισσότερο καθαρό μυαλό ανέβασε κι άλλο την διαφορά στο σκορ και πήρε τη νίκη με 29-25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X