Σε έξι μήνες παίζει ο Λαμπρόπουλος

H πιο δύσκολη ημέρα για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ήταν σήμερα… Επιτυχημένη ήταν τελικά η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο άτυχος κεντρικός αμυντικός της Ένωσης που υπέστη ρήξη  πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, πέρασε το πρωί την πόρτα του χειρουργείου και μετά από δύο ώρες βγήκε από το χειρουργείο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Λαμπρόπουλος υποβλήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε αρθροσκοπική συνδεσμοπλαστική αποκατάσταση ρήξης  πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου και από τον γιατρό της ομάδας, κ. Αλκη Καλλιακμάνη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

“Όλα πήγαν καλά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολυτως πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα επιστρέψει υγιής και δυνατός ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση” δήλωσε ο κ. Νικολάου.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας, εύχεται στον Βασίλη Λαμπροπουλο ταχεία ανάρρωση προκειμένου δυνατός και πάλι να συνεχίσει να προσφέρει τις πολυτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Βασίλη, σε περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας. Πιο δυνατό από ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο 27χρονος άσος θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Όσο δηλαδή είχαν μείνει και οι Πέτρος Μάνταλος και Μιχάλης Μπακάκης, που αντιμετώπισαν τον ίδιο τραυματισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X