Στην ΑΕΚ ο Μπάρλοου!

Στην ΑΕΚ ο Μπάρλοου!
Photo Credits: INTIME

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος βαδίζει στην ολοκλήρωσή της, όμως στην ΑΕΚ καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την ερχόμενη. Στόχος, φυσικά, να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα καλύτερη και ικανή να κάνει το βήμα παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό η Βασίλισσα έχει ψηλά στην λίστα της τον Κελσι Μπάρλοου, γιο του Κεν Μπάρλοου, ο οποίος αγωνίζεται στα Τρίκαλα και κάνει… πάταγο με τις εμφανίσεις του. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να έχει ήδη αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός άσος, μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο άνθρωπος που οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Θεσσαλούς στην άνετη παραμονή στην Basket League. Και το γεγονός αυτό μόνο… απαρατήρητο δεν πέρασε από την ΑΕΚ, η οποία από τα μέσα της σεζόν τον έθεσε στο ραντάρ της ώστε να τον κάνει δικό της.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι σχημάτιζαν εξαιρετική γνώμη για την αγωνιστική εικόνα του. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι δύο πλευρές να έχουν ήδη κάνει… προεργασία, ώστε να συνεχίσουν μαζί, με σκοπό ο Αμερικανός να δώσει λύσεις στη θέση «3».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X