Κλειστά χαρτιά από την ΑΕΚ για Ζντοβτς

Μένει μέχρι να... φύγει ο Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Είναι… κοινό μυστικό πως τα όσα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς στη συνέντευξή του σε σλοβενικό Μέσο δεν άρεσαν σε κανέναν εντός ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο Σλοβένος σε μια προσπάθεια να καλύψει τον εαυτό του έβγαλε όλη την ΑΕΚ στην.. σέντρα. Από τους παίκτες μέχρι και τον Μάκη Αγγελόπουλο. Παρ’ όλα αυτά και παρά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί αντιδράσεων προς τον Σλοβένο προπονητή, στην Ένωση κρατούν… κλειστά χαρτιά.

Από τη μία είναι προφανές πως υπήρξε δυσφορία για τα λεγόμενα Ζντοβτς, από την άλλη κανείς δεν θέλει να ρίξει κι άλλο… λάδι στην φωτιά μετά τις τοποθετήσεις του. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να κινηθεί νομικά η Βασίλισσα εναντίον του, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία τέτοια κίνηση στο… κάδρο.

Πέραν της ΑΕΚ, όμως και η… μπάλα πήρε και τον Μάικλ Ντίξον. Η τοποθέτηση, άλλωστε περί τροχαίου δυστυχήματος ήταν -τουλάχιστον- ατυχή από πλευρά Ζντοβτς, με την πλευρά του Αμερικανού, ωστόσο, να δηλώνει άγνοια για τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες περί αγωγής προς τον Σλοβένο προπονητή.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X