Περιθώρια… τέλος, μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Περιθώρια… τέλος, μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χθεσινά αποτελέσματα φέρνουν την ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο. Η Ξάνθη κέρδισε και πέρασε 5η, ενώ και ο ΠΑΟΚ είναι 2ος στο +9 από την Ενωση. Οπότε αναμενόμενα το σημερινό ματς στα Χανιά επί του Πλατανιά, αποκτά χαρακτήρα… τελικού για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του κατανοούν ότι δεν… χωρά νέο αρνητικό αποτέλεσμα μετά τη ήττα από τον ΠΑΟ εντός έδρας και για αυτό πρέπει να κερδίσουν σήμερα τον Πλατανιά, τον οποίο φέτος δεν κέρδισαν στα Περιβόλια ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε και η ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Αγωνιστικά, δεν υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Αλμέιδα, Γαλανόπουλο και αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο και τον Βινίσιους στα άκρα της άμυνας ως μπακ χαφ, τους Κολοβέτσιο-Βράνιες-Λαμπρόπουλο στα στόπερ, τον Σιμόες με τον Αϊντάρεβιτς στον άξονα, τον Μάνταλο δεκάρι και στην επίθεση τον Χριστοδουλόπουλο κοντά στον Αραούχο στο 3-5-2. Βεβαίως δεν αποκλείεται να επιμείνει και στο 4-3-3, με έναν στόπερ εκτός για να προσθέσει ακόμη ένα ακραίο στην επίθεση.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, ενώ θα υπάρχει και ζωντανός σχολιασμός του ματς από τους συντάκτες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X