Κουρμπέλης: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, λογικό που αντέδρασε»

Κουρμπέλης: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, λογικό που αντέδρασε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ήταν λογικό να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» σχολίασε και τη δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM»:

Για το ντέρμπι με ΑΕΚ και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος: «Με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε απειληθεί καθόλου, χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχουμε κερδίσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με ΑΕΚ και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από 2-0 το σκορ. Ήταν λογικό η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα να αντιδράσει και έτσι έκανε. Χαθήκαμε λίγο μέσα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο για 30 λεπτά, αλλά συνήλθαμε και φύγαμε νικητές»

Για το σχόλιο του Λάζαρου για Παναθηναϊκό: «Για να το πει ο Λάζαρος το πίστευε και αποτυπώνει την πραγματικότητα. Δεν έχει δει μια ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ να πάει και να παίξει τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως εμείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X