Τον πήρε ο ύπνος και έχασε την πτήση ο Ουάρντα

Τον πήρε ο ύπνος και έχασε την πτήση ο Ουάρντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Αμρ Ουάρντα ήταν αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Ο πατέρας του μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis τόνισε ο Αιγύπτιος μέσος αποκοιμήθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» περιμένοντας την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη.

«Έγινε παρεξήγηση, δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει. Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο», τόνισε.

Όσο για τις δηλώσεις του Ίβιτς πως πρέπει να καταλάβει ο Ουάρντα σε ποια ομάδα παίζει, ο πατέρας του είπε: «Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε. Μίλησα μαζί του χθες, είναι επαγγελματίας παίκτης και του είπα ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Το ξέρω πως τον τιμώρησε αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Εάν ήμουν προπονητής, θα έκανα κι εγώ το ίδιο».

Πηγή: Sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X