Πρωταθλητές από...κούνια (VIDEO)

Πρωταθλητές από...κούνια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ταΠρωταθλητές από...κούνια (VIDEO) μικρά παιδιά που επιλέγουν να παίξουν ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο στόχος είναι διπλός: από τη μία να γυμναστούν και να μάθουν βασικές αρχές του αθλήματος, να σκέφτονται και να λειτουργούν με κανόνες και από την άλλη, να μαθαίνουν στις επιτυχίες. Αλλωστε, φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ και αυτό μετρά πολύ. Ετσι, η πρεμιέρα του τμήματος Αστεράκια του futsal Αλίμου της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε παρά να συνδυαστεί με απόλυτη επιτυχία.

Τα αστέρια του Κώστα Καρασάββα έλαμψαν με την απόδοση τους και νίκησαν εύκολα με 3-1 τον Χαραυγιακό. Μολονότι δεν είχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις, όλοι όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν περήφανο τον προπονητή και όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Και βέβαια, δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσουν αυτήν την παρθενική επιτυχία τους, φωνάζοντας δυνατά για να ακουστούν παντού: ΑΕΚ.

Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Μαυρίδης (2) και Τόλιας. Την ομάδα που έκανε ντεμπούτο για φέτος, αποτελούσαν οι: Αντώνης Βούλγαρης, Βίκτωρας Διακρούσης, Αγγελος Καζαντζόγλου, Μιχαήλ-Αγγελος Μαυρίδης, Γιώργος Πορίδης, Βασίλης Προσμύτης, Σέργιος Τερζής, Σπύρος Τόλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X