Γεωργαμλής: "Η ΑΕΚ το προβάδισμα"

Γεωργαμλής: "Η ΑΕΚ το προβάδισμα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΚ λόγω έδρας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Έχουν γίνει πολύ ωραία παιχνίδια. Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες και όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν συνηθίσει να παίζουν επιθετικά, κάτι που αρέσει στον κόσμο και μένει αυτό».

Για τις στιγμές που κρατάει από το παρελθόν: «Αυτό που μου έχει μείνει ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο, όταν αντιμετώπισα πρώτη φορά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήταν όλοι οι φίλοι μου και κάναμε ζέστα, και ήμουν χαμένος και σκούντησε ο Βαμβακούλας. Πρώτη φορά έπαιζα ως αντίπαλος της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ξεκινώντας το παιχνίδι ξεχνάς τα πάντα και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για την ομάδα».

Για τις αλλαγές που έχουν φέρει στις δύο ομάδες ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «Έχω παρακολουθήσει και τους δύο. Ήταν ενδιαφέρον πως οι ομάδες με σχεδόν τους ίδιους παίκτες άλλαξαν πρόσωπο. Έκαναν το αυτονόητο και να δούλεψαν περισσότερο στην ψυχολογία, και να ήρθαν πιο κοντά στους παίκτες. Με την έλευση 2-3 παικτών, άλλαξε όλη η εικόνα της ΑΕΚ. Το ίδιο και του Παναθηναϊκού. Αυτό περιμένω να δω σήμερα, αν και υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος. Έχω την εντύπωση πως αυτό δεν θα τους επηρεάσει, ενώ ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Χιμένεθ ξέρει την ΑΕΚ και την ελληνική πραγματικότητα, ενώ ο Ουζουνίδης έχει παίξει στον Παναθηναϊκό και τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Για τον Αραούχο που ξεχωρίζει στην ΑΕΚ: «Έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν είναι μόνο τα γκολ. Είναι ένας παίκτης που χρειαζόταν η ΑΕΚ, είναι γρήγορος και εκτελεστής. Έχει όλα εκείνα τα στοιχειά που πρέπει για να μείνει στην ΑΕΚ αλλά και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Αν εξαρτάται μόνο από την ΑΕΚ, θα μείνει στην ΑΕΚ».

Για τα δυνατά στοιχεία του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα ο Μπεργκ, αλλά πλέον δουλεύει καλύτερα η ομάδα σε επιθετικό και αμυντικό επίπεδο. Η ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές δείχνει καλύτερη. Η ψυχολογία στις μεγάλες ομάδες αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή. Όταν έρχονται οι νίκες, η ψυχολογία είναι καλύτερη και ξεπερνιούνται οι δύσκολες καταστάσεις».

Για την εκτίμηση του: «Έχω την εντύπωση ότι η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα, παίζει στο γήπεδό της και φαίνεται να παίρνει πιο εύκολα τα ντέρμπι σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο κόσμος θα είναι πολύ ζεστός στο ΟΑΚΑ. Εκείνο που θέλω είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X